Botezatu.net - Costuri site web

Daca aveti intentia de a cumpara scriptul pe care vi-l oferim noi este necesar sa stiti cateva informatii. Spre exemplu, dupa ce ati primit CD-ul continand codul sursa si instructiunile de instalare, nu veti primi gratuit updateuri in momentul in care aceste sunt disponibile. Orice modificari pe care le doriti ulterior tranzactiei vor fi contra cost. Daca doriti va putem oferi gazduire contra cost. Orice modificari aduse asupra codului sursa de catre o terta compannie sau persoana va va impiedica sa mai primiti updateuri de orice fel.

Noi lucram in permanenta la imbunatatirea scriptului, din acest motiv este necesar sa stiti ca vor aparea periodic noi module, pe care le puteti achizitiona daca le doriti. Daca o terta companie sau persoana a efectuat modificari asupra codului sursa initial, nu ne asumam raspunderea pentru functionarea corecta a modulelor achizitionate ulterior. Pentru modulele achizitionate nu veti primi updateuri gratuite, iar daca sunt operate modificari asupra codului sursa nu veti primi nici un fel de update.

 Nr. Crt.
 Nume produs
 Pret per bucata
 1Site de prezentare
168 E

Daca doriti o tema noua, in afara de tema initiala, este bine sa stiti ca noi va putem face cate teme doriti, insa fiecare dintre ele va vor costa 50 E.

Periodic noi vom efectua modificari asupra acestei pagini si vom adauga in tabelul de mai sus si alte module disponibile la cumparare. Momentan lucram la modulul produse, iar cand acesta va fi gata ii vom afisa pretul in table

Atentie! Nu oferim gazduire pentru site-uri cu codul sursa modificat de alte persoane sau companii.